Csúszókormányzású Rakodók

Tekintse meg csúszókormányzású rakodó gép kínálatunkat és válassza az Önnek legmegfelelőbb modelt, valamint az igényeinek megfelő kiegészítőt, legyen szó mezőgazdasági munkálatokról, építkezésről, útbontásról, faültetésről vagy akár hókotrásról!

Igazi különlegesség a csúszókormányzású rakodók terén: a felső kategóriától elvárt kiemelkedő teljesítmény jóval kedvezőbb áron!
A dél-koreai gyártású rakodógépeinkkel maximalizálhatja hatékonyságát, ráadásul teleszkópos gém változatban is elérhetőek, ami egyedi a piacon!

Legyen sokrétűbb!

A megfelelő eszköz kiválasztása a kulcs az eredményes munkához!
Válasszon különféle kiegészítőink közül, igényének megfelelően! Legyen szó mezőgazdasági, építőipari, tájrendezési, bányászati vagy hulladékgazdálkodási tevékenyégről.
Mindegyik csúszókormányzású rakodó gépünk egy univerzális gyorscserélő rendszerrel van ellátva, a könnyű fejcserélhetőség érdekében, valamint rejtett külső hidraulika körrel a csatlakozások védelme érdekében. 
A BAWOO munkagépei ideálisak rakodásra, emelésre, ásásra, fúrásra és takarítási munkák elvégzésére különböző kiegészítőkkel.

“A BAWOO COMPANY folyamatos műszaki fejlesztései révén a minőség és elégedettség garantált”

Mindvégig a belső fejlesztésekre összpontosítottunk, mitsem a cég terjeszkedésére, nagy hangsúlyt fektetve a kis építőipari gépek vonalára a megszerzett különféle technikai és gyakorlati tapasztalatok által.
A DÉL-KOREAI BAWOO COMPANY csúszókormányzású rakodó gépei kombinálják a kiemelkedő teljesítményt, tartósságot és minőséget.
Egyik előnyünk a vevői igényeknek megfelelő termékek gyártása és a folyamatos minőségi fejlesztés.
Független gyártóként lehetőségünk van arra, hogy a legújabb technológiák fejlesztésére koncentráljunk gépeinkben.
Folyamatosan keressük a lehetőségét annak, hogy az ügyfeleink a legkeményebb környezetben is a legnagyobb termelékenységet tudják elérni
Továbbra is azon dolgozunk, hogy megszerezzük ügyfeleink bizalmát és fenntartsuk elégedettségüket.

Csúszókormányzású rakodó gépek:

BSL Sorozat

A BSL sorozat csúszókormányzású rakodó gépei az új standard a kényelem és a sebesség terén a munkaterületen.
Az új sorozat a  vertikális emelésű rakodók távolabbi elérést biztosítanak, maximális emelő- és ürítési terhelhetőséggel a teljes emelési pályán.
Az új BSL sorozatú kompaktrakodók a Bawoo innovációjának és termékfejlesztésének eredménye, amik a legagresszívabb környezetben is helyt állnak.
Ezek csak néhány olyan jellemzők, amelyek teljesen alapvetőek minden Bawoo vásárló számára.
A tágas fülke nagy lábtérrel rendelkezik, amely az egész napos munka folyamán a maximális kényelmet biztosítja.
A legmagasabb szintű kivitelezést, a kényelmes kezelő fülkét és a kiemelkedő teljesítményt élvezheti a BSL sorozat összes munkagépénél.A BSL sorozat új ergonómikus kialakítású fülkével rendelkezik.
Jelentős újítások a működés, karbantartás és a gép tervezése terén.
A standard joystick-vezérlők lehetővé teszik, hogy a gép összes funkcióját kezével irányíthassa.
Az ujjheggyel végzett irányítás minden műveletet kényelmessé és pontossá tesz.
Az új funkciók hosszabb üzemidőt eredményeznek.

BTL Sorozat

Tapasztalja meg a különbséget, kivételes teljesítményt, erőt és sokoldalúságot a BTL sorozat csúszókormányzású rakodó gépeivel!
A BTL kompakt gumihevederes rakodó a legjobb megoldás, amikor nagy erőkifejtésre és stabilitásra van szüksége.
Tágas kezelőfülke, Joystick irányítórendszer, tartósan kent feszítő és fogaskerekek. Kiváló tapadás és lebegés a széles gumihevedernek köszönhetően, tökéletesen kiépített futómű, ugyanakkor egyenetlen terepen is akadálymentesen képes közlekedni.
Kiemelkedő vertikális emelési út, mely ideális teherautó rakodási és anyagmozgatási munkához, köszönhetően a megnövelt kinyúlási magasságnak.
Ezenkívül nagyobb emelőkapacitással rendelkezik az ismétlődő rakodási és anyag mozgatási feladatok hatékony elvégzéséhez.
A megnövelt üzemanyag tartály miatt nagyobb termelékenység és hosszabb munkaidő érhető el, ezáltal kevesebb állásidővel kell számolni.

BTL EX Sorozat

Teleszkópos gém – EGYEDÜLÁLLÓ – a csúszókormányzású rakodó gépek terén.
Az egyedülálló EX modell a BAWOO innovatív termékfejlesztésnek és szaktudásának köszönhető.
A teleszkópos gém sokkal magasabb kinyúlást eredményez, mint más modellek, ezáltal sokkal nagyobb ürítési magasságot ér el.
A BAWOO által kifejlesztett teleszkópos gémet a legkihívóbb kivitelezési körülményekhez, valamint tereprendezési feladatokhoz tervezték.